O meni


  Ja sam tridesetojednogodišnja Beograđanka koju je sazrevanje sačekalo u Novom Sadu gde sam završila osnovne i master studije klavira. Na Akademiji Umetnosti sam i započela svoj radni staž kao demonstrator na predmetu „Poznavanje klavirske literature“. Radila sam na snimanju popularnih serija „Greh njene majke“, „Nepobedivo srce“ i „Cvat lipe na Balkanu“, kao muzički saradnik i pijanista. To iskustvo mi je jako dragoceno!

  Oduvek sam znala da želim da se bavim i pedagogijom, i pisanjem. Kao mala želela sam prvo da budem vaspitačica, potom učiteljica, kada sam malo porasla nastavnica, i na kraju profesorka. Što danas i jesam u Muzičkoj školi „Vatroslav Lisinski“u Beogradu, gde predajem klavir osnovcima i srednjoškolcima. Pisala sam prvo sastave, pa priče, da bi na kraju konačno, na radost mnogih, napisala svoj prvi roman, koji je ugledao svetlost dana! Nemojte da propustite "Foliranja"!

  Ovaj blog je mesto gde možete pročitati moja razmišljanja o svakodnevici. Dobrodošli!

5 comments:

 1. Sa velikim interesovanjem citam Vase tekstove.

  I ja se po malo bavim pisanjem. Radim na knjizi o istoriji moje porodice. Obuhvatam vremenski period od druge polovine 19. Veka do sada. Pored porodicnih stvari, povezujem zivote moje familije i njihovu interakciju sa mnogim istorijskim dogadjajima. Prica se vodi na tri kontinenta. Moj rodjak je bio u troclanoj delegaciji iz Bosne da potpise u Beogradu 1918. Prisajedivanje Bosne u novu drzavu, Kraljevinu Srba, Hrvata I Slovenaca. It'd, itd.

  ReplyDelete
 2. Zvuči kao sjajna i zanimljiva tema, Branko!
  Nadam se da uživate u pisanju, meni je sam proces jako dragocen, i neopisivo lep!
  Javite mi čim knjiga ugleda svetlost dana, što Vam od srca želim! :)

  ReplyDelete
 3. Vesna, Vi ste veoma interesantna osoba I pored velike razlike u godinama nalazim Vase tekstove interesantnim I osvezavajucim. Ja imam magistrat I doktorat iz Amerike I Dipl.-Ing. Degree sa Masinskog Fakulteta u Beogradu od 1973. Pisao sam tri teze, tehnicke papire, tekstove patenata, a sada radim na knjizi o mojoj porodici I zivotima. Njenih clanova na tri kontinenta od sredine 19. Veka do danas.

  ReplyDelete
 4. Очекујем са великим интересовањем Вашу следећу причу.

  ReplyDelete
 5. Лепом игром случаја наишла сам на Ваш блог. Волела бих да се погледате оно што се налази на овој адреси http://www.sentimentalnakuhinja.com/, а посебно ако бисмо могле и да остваримо сарадњу на блоговима.

  ReplyDelete