Monday, December 31, 2012

SREĆAN NOVA 2013.!



  Kada sam bila mlađa, za mene je doček Nove Godine bio velika stvar! Nedeljama se smišljalo u društvu kod koga slavimo, šta će ko da obuče, kupovale bi se haljine, ili šile, ponekad i dve varijante, ako naiđe ono ludilo baš to veče: nemam šta da obučem!



  To su bili predivne i nezaboravne žurke, od kojih bih kasnije mesecima živela, u uspomenama na ludu noć. Taj neko u čijem se domu organizovalo slavlje bio bi najpopularniji i najvoljeniji od strane svih nas.



  Želje su bile razne. Ali najviše vezane za ljubav. „Da mu se dopadnem ove godine“, ili ako nema tog nekog posebnog na vidiku (mada je to bilo retko), onda da naiđe taj neko poseban.



  Foto aparat uvek je bio naš najomiljeniji prijtelj! Slikati se, slikati se i samo se slikati. A tada nije bilo facebook i sličnih društvenih mreža, da jeste, ne znam tek tada koliko bi nam filmova trebalo za jedno veče. Da, da, ko je zaboravio, to je vreme filmića koji su morali kasnije da se razviju, i onda su se slike ritualno gledale!



  I danas obožavam žurke, druženje, volim da organozujem i učestvujem u slavljima, doduše, ne radimo to više nekoliko nedelja, dovoljno nam je nekoliko dana. Valjda smo se ispraktikovali. :)



  Ono što je najvažnije je sa kim si!



  A želje? Sada je na prvom mestu zdravlje, jer smo svi usput shvatili njegovu vrednost, i sigurnost, koja nam odjednom toliko treba, bilo na poslu, ili u emotivnom životu!



  SREĆNA VAM 2013., NEKA VAM DONESE BAŠ ONO ŠTO SEBI NAJVIŠE ŽELITE, A MOŽDA NIKOME NE SMETE DA PRIZNATE! :)



 

No comments:

Post a Comment